Esita kandidaat maakonna täiskasvanuhariduse tunnustamise konkursile

Kandidaate saab esitada neljas kategoorias – aasta õppija, aasta õpitegu, aasta koolitaja ja aasta õppijasõbralik tööandja.

  • Ootame inimesi esitama aasta õppija kandidaadiks neid, kes on jätkanud täiskasvanuna katkenud haridusteed, osalenud täienduskursustel või omandanud uue eriala ning seeläbi muutnud oma elu.
  • Soovime konkursi kaudu leida ja tunnustada õpitegusid, mis aitavad inimestel saada õppimisest positiivseid kogemusi, uusi teadmisi ja oskusi. Aasta õpitegu on nominatsioon, kuhu sobivad kogukondlikud õppimist edendavad ja toetavad teod ning mis aktiivsete kogukonna liikmete toel teoks saavad.
  • Konkursi raames otsime ja tunnustame täiskasvanute koolitajaid, kes on koolitajana tegevad avalikus, era- ja/või kolmandas sektoris ning kes toetavad täiskasvanud inimeste enesearengut indiviidi, kogukonna ja ühiskonna tasandil.
  • Aasta õppijasõbraliku tööandja kategooriasse on oodatud kandidaatideks need organisatsioonid, kes väärtustavad ja toetavad täiskasvanute õppimist.

Kõigi maakonna kandidaatide seast selgitatakse välja maakonna esinumbrid, kes saavad tunnustatud maakonna tänusündmusel. Maakonna laureaatide seast teeb valiku üleriigiline komisjon.

Aasta õppijat, õpitegu ja koolitajat tunnustatakse 8. oktoobril toimuval täiskasvanuhariduse tänuüritusel, mis on traditsioonilisest täiskasvanud õppija nädalast.

Aasta õppijasõbralikku tööandjat tunnustatakse 14. oktoobril Eesti Tööandjate Keskliidu majas toimuval sündmusel.

Täiskasvanud õppija nädal toimub sel aastal 24. korda ja selle eesmärk on tõsta esile täiskasvanuna õppimine.

 

Tunnusta tublisid inimesi ning esita kandidaadid  26. aprillist kuni 30. maini 2021.

Kandidaate saab esitada 30. maini 2021 SIIN veebivormiga või saata ankeet e-postile suitsanneli@gmail.com.

Lisainformatsiooni annab Järvamaa TÕN koordinaator Anneli Suits suitsanneli@gmail.com.