Teade AS Peetri Põld ja Piim muudetud kompleksloa nr KKL/318294 eelnõu valmimise kohta

21.11.19

Keskkonnaamet teatab vastavalt tööstusheite seadusele, et AS Peetri Põld ja Piim, registrikood 10529233, käitise asukohaga Ämbra küla, Järva vald, Järva maakond, esitas 17.06.2019 vastavalt tööstusheite seadusele kompleksloa muutmise taotluse ning loa andjal on valminud kompleksloa andmise otsuse ja kompleksloa eelnõud.

Kompleksloa muutmine on tingitud Tammsaare OÜ-le kuulunud Rulli robotlüpsilauda kompleksi omandamisest, mida soovitakse liita Peetri suurfarmi tegevusega. Käitised moodustavad ühtse terviku. Käitise ülesseatud tootmisvõimsuseks saab seega 1064 kohta lüpsi- ja kinnislehmadele, 492 kohta noorloomadele ja 418 kohta vasikatele. Tammsaare OÜ on esitanud Rulli robotlüpsilaudale väljastatud kompleksloa kehtetuks tunnistamise avalduse.

Kompleksloa taotluse ja koostatud eelnõudega saab tutvuda digitaalsel kujul Keskkonnaameti Järva kontoris, aadressil F.J.Wiedemanni 13, Türi vald, Järva maakond või Keskkonnaameti keskkonnaotsuste infosüsteemis KOTKAS aadressil kotkas.envir.ee. Täiendav info tel 680 7438 või e-posti aadressil info@keskkonnaamet.ee . Ettepanekuid ja vastuväiteid taotluse ja eelnõude kohta saab esitada Keskkonnaametile 21 päeva vältel teate avaldamise päevast ametlikus väljaandes Ametlikud Teadaanded. Loa andja teeb ettepaneku arutada ettepanekuid ja vastuväiteid ilma avaliku aruteluta.